
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
GRILOVANIE |
Marinády na grilované reznePOTREBNÉ PRÍSADY Grilované plátky mäsa budú jemnejšie, ak sa deň vopred alebo aspoň hodinu pred vlastnou prípravou naložia do marinády a niekoľkokrát sa v nej obrátia. Vhodné sú hovädzie, bravčové, jahňacie a hydinové stejky, karé a rezne, ako aj kuracie či morčacie prsíčka. Mäso krátko pred grilovaním dobre osušte, položte na naolejovaaný grilovací rošt, z obidvoch strán nechajte grilovať a pri každom obrátení potierajte pripravenou marinádou. Len čo sa na povrchu mäsa perlí číra mäsová šťava, posoľte ho a duchuťte zvyškom marinády a prílohami podľa vlastného výberu, napríklad šalátmi. POSTUP PRÍPRAVY Rozpočet na jednolivé marinády postačí na 4 veľké kusy mäsa po 150 g. Americká marináda na hydinu a bravčové mäso: 1 najemne nastrúhaná cibuľa, 4 lyžice oleja, 2 lyžice vínneho octu, 4 lyžice kečupu, 4 lyžice pomarančovej šťavy, 1 lyžička worcesterskej omáčky, niekoľko kvapiek omáčky Tabasco, 1/4 lyžičky drveného oregana Papriková marináda na hydinu, bravčové a jahňacie mäso: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.9.2010, 15:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
![]() Grilované krídelkáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg čerstvých kuracích krídeliek, 2 PL oleja, 1 PL octu, 5 PL kečupu, 2 PL horčice, 5 pretlačených strúčikov cesnaku, 2 ČL soli, 1 ČL vegety, 2 ČL kari korenia, 1 ČL mletej rasce, 1 PL sušeného oregana, 1 PL sušenej bazalky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame, pridáme krídelká a odložíme do chladničky v uzavretej nádobe min. na 12 hod. Dobrú chuť ;o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 22.12.2011, 23:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |