
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Závin z tvarohového cestaPOTREBNÉ PRÍSADY Závin je na slano recept podla SlavkaK (slavenka) ID 760 POSTUP PRÍPRAVY potom dopíšem,iba so vám chcela ukázat pokus o rožteky a skončilo to závinom,ktorý chutil rovnako dobre z medom aj šunkou OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Super kysnute cestíčko z českéhoMMBPOTREBNÉ PRÍSADY POTŘEBNÉ PŘÍSADY 1 kg mouky hladké 20 dkg cukr krupice ½ Litru mléka, pokojová teplota nebo ohřeju na vlažno. 1 kostička droždí. citronová kůra z půl citronu 2 vanilkové cukry. 2 vejce trochu osolit finta, aby Honzíkovy buchty a koláčky byly vláčné a netvrdly je v tuku, dáme si rozpustit máslo asi 4 dkg a k tomu přidáme vrchovatou lžíci sádla a ještě 4 lžíce oleje .Vše nechám rozpustit před vložením do pekárny. 1 vejce na pomašlování buchet, šneků i věnce. Honzíkovy buchty pomažu kolem rozpuštěným sádlem, jdou pak hezky oddělit.Po vrchu mažu vejcem,aby měly zlatou barvu. POSTUP PRÍPRAVY Příprava těsta: vejce ,tuk a,sůl,citron kůru a vejce , mléko mouku,cukr a droždí.V tomto pořadí dáme do pekárny.Zapneme program těsto. A nakoniec výsledok čo s toho vzniklo,jablkový s posýpkou a super buchty OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.1.2009, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Moj super celozrný chlebíček- trochu upravenýPOTREBNÉ PRÍSADY 450 ml vody, 200g grahamovej múky, 390g hladkej múky,1 PL olivového oleja po pipnutí 1PL kopcovitá pšeničných otrúb, 1PL kopcovitá ražnej múky, 2KL soli, 1PL rasce, 1/3 kocky čerstvého droždia a 2KL cukru, Po pipnutí 1PLslnečnicových a 1PL tekvicových semienok POSTUP PRÍPRAVY Do vody pridám sol a rascu na to nasypem naváženu a rozmiešanu múku s otrubami,povrchu rozdrobím droždie a posypem cukrom. Pečiem na progpame č 1 tmava korka,po upečení potriem vrch chlebíka olejom a prepnem na pečenie program 8, nechám dopiect asi 15 minút a vo vypnutej pekárničke aspoň pol hodinky a potom vyberiem na rošt a prikryjem utierkou.Trochu som to poopravila,ale k lepšiemu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 3.2.2009, 9:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Celozrný chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 400 ml vody,1 uvarený a postrúhaný zemiak,2ČLsoli,400g hladkej múky,100g ražnej múky,100 grahamovej múky,,zarovnanú PL rasce a na vrch rozdrobím 1/4 čerstvého droždia alebo 2ČL sušeného.Všetko dám do pekárne ako som napísala a spustim program klasik,ktorý trva 3hod30 min.veľký a tmavú kůrku,tento konkretne som dala ešte dopiecť asi 15 minút lebo sa mi zdal trochu svetlý,po prvom zapípnutí pridávam 1 PLľanového semiemka a 1 PLdyňvéhosemienka je velˇmi chutný,cez sviatky som ho piekla každý druhý deň POSTUP PRÍPRAVY Mám pekareň ETA siesta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 15.1.2009, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |