končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Domáce kaiserky alebo skôr žemličky :-)POTREBNÉ PRÍSADY 320 ml vlažnej vody, 3 PL oleja, 1 PL cukru, 2 KL soli, 300 g hladkej múky, 100 g polohrubej múky, 100 g ražnej celozrnnej múky, 1 sáčik droždia dr. oetker a semienka podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som našla už dávno na stránke labuznik.com, ale vyskúšala som až teraz. Kaiserky nemajú chybu. Moja 2.5 ročná dcéra ich chcela jesť ešte horúce :-) Cesto som si pripravila v pekárni a po vykysnutí som formovala kaiserky. (moje sú skôr žemle, lebo sa pri pečení dosť zdvihli)Vyšlo mi 12 kúskov. Potrieme bielkom a posypeme napr. sezamom. Piekla som na 180 C do zlatohneda. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 18.6.2011, 10:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Naše buchty :)POTREBNÉ PRÍSADY 1kg polohr. múky, 6 dcl mlieka, 2 PL cukru, 2 vajcia, 2 kl soli, 1kocka droždia, 1 kypr. prášok, 1.5 dcl oleja POSTUP PRÍPRAVY Cesto som si pripravila v pekarni na programe PRÍPRAVA CESTA a potom som už iba plnila plnkou- tieto su tvarohové. Buchty som trochu povaľala v oleji, aby sa dali od seba pekne odlepiť po upečení. Buchtičky sú jemnučké a mňam mňam. Toto cesto používam aj na slivkový koláč a bialošky. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 3.11.2010, 19:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |