. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Radka G. (rara) ID 9628
.
mimibazar.sk/rara
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.12.2006
Naposledy: 12.11.2011 10:10
Aktualizácia: 30.9.2011 8:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 20
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurča vyprážané v rúre bez tuku z knihy od Gizky Oňovej - odskúšané, odporúčam!!!!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kurča, 2 vajcia, 3-4 PL múky, 6-7 PL strúhanky, 4 PL oleja, soľ alebo všetkého podľa potreby

POSTUP PRÍPRAVY

kurča umyjeme, rozporcujeme, posolíme, necháme odležať v chlade minimálne 15 min. Potom ho obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke.
Obalené kúsky poukadáme tesne vedľa seba na olejom pokvapkaný plech. Zvyškom oleja pokvapkáme kúsky kurčaťa. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 st. 25 min, potom obrátime a pečieme ďalších 25 min.

Ak tento recept vyskúšate, určite kurča už nebudete robiť ináč. Ušetríte tak olej, nemusíte pri panvici stáť a všetky kúsky budú dobre prepečené.

Podávame so zemiakmi upravenými na rôzne spôsoby (kaša, opekané, varené, šalát)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (27) posledné: 7.10.2012, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie slimáčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, sterilizované šampiňóny, cibuľa, 200 ml smotany, 2-3 ČL hladkej múky, kari korenie, mleté biele korenie, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté a osušené mäso nakrájeme na dlhšie rezance, ochutíme soľou a korením, a stočíme do tvaru slimáka, upevníme špáradlom. V panvici rozohrejme olej, slimáčiky prudko opražíme, odložíme na tanier. Vo výpeku orestujem cibuľku a šampiňóny, pridáme opražené slimáčiky. Podlejeme vodou, pridáme kari a zakryté dusíme 20 min. V smotane rozmiešame múku a prilejeme ju k mäsu. Zľahka prmiešame a necháme prejsť varom. Podávame s väčšími cestovinami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.7.2008, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu