končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie soté so zeleninkou a kečupomPOTREBNÉ PRÍSADY Všetky prísady sú odhadom - ja robím "od OKA" cca 500 g kuracích pŕs rôzna mrazená alebo sezónna čerstvá zelenina - cca 350 g 2-3 PL hladká múka soľ, mletý rozmarín, olej, kečup POSTUP PRÍPRAVY V tomto recepte je dúležitý kečup. Nakoľko ten dodá šťave sladkastú dobrú chuť. Jedlo je veľmi vhodne aj pre najmenšie deti (od 1 roka). Mäso nakrájame na kocky, dáme do misky a poprášime hladkou múkou, premiešame, tak aby múka všetko mäsko pokryla. Do woku si dáme rozohriať trochu oleja (cca 2-3 lyžice) a na ňom opražíme mäsko. Pridáme mletý rozmarín a ešte chvíľu opražíme. Potom podlejeme vodou, osolíme a dusíme. Pridáme zeleninku podľa vlastnej chuti. Zelené fazuľky, hrášok, mrkva, kukurica, neskôr pórik. Keď máme zeleninu mäkkú pridáme kečup, premiešame, a chvíľku povaríme. Kečupu dáme podľa vlastnej chuti. (cca 5-10 PL i viac). Dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 11.1.2011, 23:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |