
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehná pečené v mliekuPOTREBNÉ PRÍSADY 4 celé kuracie stehná, 250 ml mlieka, mleté čierne korenie, soľ, šťava z pol. citróna, pažítka POSTUP PRÍPRAVY Omáčka: 2 lyžice masla, 1 cibuľa, 1 červená paprika, šťava z pol. citróna, 200 ml vývaru, hladká múka na zahustenie, 2 lyžice smotany na varenie, 2 lyžice kyslej smotany, worcesterská omáčka, soľ, čierne mleté korenie Kuracie stehná umyjeme, osušíme, vložíme do hlbokej misy. Do mlieka pridáme soľ, korenie, citrónovú šťavu a posekanú pažítku. Mliečnu marinádu nalejeme na mäso a odložíme do chladničky na 3 hodiny. Menší pekáč vymažeme maslom, vložíme doň stehná a pečieme v rozohriatej rúre 30 minút. Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme očistenú, nadrobno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú červenú papriku a podusíme. Prilejeme vývar, mliečnu marinádu a prevaríme. Pridáme soľ, korenie, citrónovú šťavu, worcesterskú omáčku, smotanu na varenie a kyslú smotanu. Zahustíme múkou, aby sme získali stredne hustú omáčku, ktorou stehná pri podávaní zalejeme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie plackyPOTREBNÉ PRÍSADY (na 4 porcie): 1 kurča, 4 PL škrobovej zemiakovej múčky, 30 g diétnej salámy, 150 ml leča, 4 vajcia, 150 ml oleja, olej na opekanie, 2 ČL vegety, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistené kurča vykostíme, zbavíme tuku a kože. Pokrájame na rezance, pridáme diétnu salámu postrúhanú na hrubom strúhadle, odkvapkané, nadrobno pokrájané lečo, vajcia, 150 ml oleja, škrobovú múčku, vegetu a soľ. Všetko premiešame a necháme v chladničke 12 hodín odležať. Potom k mase pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Z masy tvarujeme malé placky, ktoré opekáme na oleji z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.11.2010, 20:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie rezníky plnené syromPOTREBNÉ PRÍSADY rezne z kuracích pŕs, 12 kusov plátkového syra, 2 vajcia, múka na obaľovanie, strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme, narežeme na menšie kúsky, osolíme, okoreníme a posypeme červenou paprikou. Do plátkov syra zabalíme kúsky mäsa, obalíme v trojobale z múky, vajec a strúhanky. Prudko vyprážame na rozohriatom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Šťavnatá kuracina s lečomPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracieho mäsa, 1 pohár leča, sójová omáčka, korenie karí, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, olej, cibuľka na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Pokvapkáme ho sójovou omáčkou a zmiešame s rozšľahaným vajcom. Zmes trochu osolíme a vložíme do rozpáleného oleja. Za stáleho miešania rezance opečieme zo všetkých strán, posypeme korením karí, prilejeme lečo, osolíme, okoreníme a pod pokrievkou dusíme domäkka. Podávame s ryžou posypané najemno nasekanou cibuľkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |