. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Tamara Š. (fata) ID 44391
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2008
Naposledy: 3.11.2015 19:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

"Farebná" omáčka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 celé kura/ 1kg/, 0,5 l. smotana na varenie, 1/2 zeler, 4-5 mrkva, 2 ks petržlen, 1 cibuľa, 2 lyžice hl. múka, olej, soľ, vegeta, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Z kuraťa odstránime kožu a dáme variť - klasický vývar, spolu s mrkvou, petržlenom, zelerom, vegetou, cibuľou,soľou a korením- nedelňajšia polievka.

Keď je vývar uvarený, vyberieme kura a zeleninu.
Zeleninu, ktorú sme si vybrali, rozmixujeme v mixéri- ako na sviečkovú.

Do druhého hrnca si dáme olej a múku, spravíme zásmažku, a zalejeme ju smotanou. Rozmiešame a pridáme 4- 5 naberačiek vývaru a rozmixovanú zeleninu. Za stáleho miešania necháme prejsť varom a dochutíme soľou.

Nakoniec pridáme natrhané malé kúsky kuraťa.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekané kuracie prsia v kečupe



POTREBNÉ PRÍSADY

1 Kg - kuracie prsia,
4 lyžice - kečup,
1 lyžica olej,
3 - 4 vajíčka,
strúhanka,
soľ,
olej na opečenie,

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si osolíme, /podľa potreby mierne naklepeme / a obalíme najprv v strúhanke a potom vo vajíčkach - ktoré sme si tiež osolili. Na panvici prudko opečieme a vyberieme. Do zapekacej misy si dáme na spodok kečup zmiešaný s olejom a ukladáme kuracie prsia - na stojato, za sebou. / ako vojačikov/ Dáme do predhriatej rúry a pečieme, kým sú neni prsia zlatisté. /(180 st./
Podávame s hranolkami alebo s ryžou. Kto má rád veľa kečupu v jedle, môže si na spodok zapekacej misy dať viac kečupu.

D O B R Ú C H U Ť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu