
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Šťavnaté kuracie nugets v smotanovej marinádePOTREBNÉ PRÍSADY Marináda vystačí na cca 1 kg mäsa. Budeme potrebovať: Kuracie prsia, marináda: 1 kyslá smotanka, 1ČL kari korenia, 1/2ČL soli, 1ČL vegety, 1 vajíčko, 2 strúčiky cesnaku (pretlačený), strúhanka na obaľovanie, olej na praženie. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prská si nakrájame na malé medailónky cca 6x6cm, ako sa vám podarí. Do misky dáme všetky suroviny (okrem kuriatka) a pekne vyšľaháme marinádu. Vložíme kuriatko a dáme do chladničky odležať minimálne na 2-3 hodinky, najlepšie na noc. Kuracie kúsky obalíme v strúhanke a opečieme na rozpálenom oleji. Podáva sa... s čím chcete. S ryžou, zemiakmi, ale výborné sú aj na studeno so zeleninovým šalátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 112 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 21.10.2012, 12:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy***POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura*paradajkový pretlak*2-3 cibule*olivový olej*provensálske bylinky*cukor na dochutenie pretlaku*** POSTUP PRÍPRAVY Kuriatko si naporcujeme a podľa chuti osolíme. Vo väčšom hrnci opečieme na olivovom oleji cibuľu pokrájanú na rezance. Pridáme kuriatko, paradajkový pretlak, cukor, bylinky, všetko premiešame a dusíme až kým nie je mäsko mäkké. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame najlepšie s ryžou. Druhý postup je nafotený. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |