
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy***[ recept č. 11092 zo dňa 11.2.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura*paradajkový pretlak*2-3 cibule*olivový olej*provensálske bylinky*cukor na dochutenie pretlaku*** POSTUP PRÍPRAVY Kuriatko si naporcujeme a podľa chuti osolíme. Vo väčšom hrnci opečieme na olivovom oleji cibuľu pokrájanú na rezance. Pridáme kuriatko, paradajkový pretlak, cukor, bylinky, všetko premiešame a dusíme až kým nie je mäsko mäkké. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame najlepšie s ryžou. Druhý postup je nafotený. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Do pekáča dáme olivový olej a na rezance nakrájanú cibuľu... ![]() V miske zmiešame pretlak, ak je hustý, tak aj trochu vody, asi 2 lyžice kryštálového cukru a provensálske bylinky... ![]() ...asi 1 PL byliniek... ![]() ...nasolené kúsky mäska poukladáme do pekáča a zalejeme pretlakom. Prikryjeme alobalom a pečieme na maxime asi 1-1 a pol hodiny. Ako ste zvyknuté piecť normálne kuriatko. Ak je treba, počas pečenia podlejeme vodou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |