končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy***[ recept č. 11092 zo dňa 11.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kura*paradajkový pretlak*2-3 cibule*olivový olej*provensálske bylinky*cukor na dochutenie pretlaku*** POSTUP PRÍPRAVY Kuriatko si naporcujeme a podľa chuti osolíme. Vo väčšom hrnci opečieme na olivovom oleji cibuľu pokrájanú na rezance. Pridáme kuriatko, paradajkový pretlak, cukor, bylinky, všetko premiešame a dusíme až kým nie je mäsko mäkké. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame najlepšie s ryžou. Druhý postup je nafotený. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Do pekáča dáme olivový olej a na rezance nakrájanú cibuľu... V miske zmiešame pretlak, ak je hustý, tak aj trochu vody, asi 2 lyžice kryštálového cukru a provensálske bylinky... ...asi 1 PL byliniek... ...nasolené kúsky mäska poukladáme do pekáča a zalejeme pretlakom. Prikryjeme alobalom a pečieme na maxime asi 1-1 a pol hodiny. Ako ste zvyknuté piecť normálne kuriatko. Ak je treba, počas pečenia podlejeme vodou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |