. .. .. .. .. .. .
. .

Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy*** - RECEPT 11092

Elena M. (Eyka) ID 32399
.
mimibazar.sk/eyka
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2008
Naposledy: 7.12.2016 22:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 132
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 112
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy***


[ recept č. 11092 zo dňa  ]


Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy***


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kura*paradajkový pretlak*2-3 cibule*olivový olej*provensálske bylinky*cukor na dochutenie pretlaku***

POSTUP PRÍPRAVY

Kuriatko si naporcujeme a podľa chuti osolíme. Vo väčšom hrnci opečieme na olivovom oleji cibuľu pokrájanú na rezance. Pridáme kuriatko, paradajkový pretlak, cukor, bylinky, všetko premiešame a dusíme až kým nie je mäsko mäkké. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame najlepšie s ryžou.
Druhý postup je nafotený.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Do pekáča dáme olivový olej a na rezance nakrájanú cibuľu...


V miske zmiešame pretlak, ak je hustý, tak aj trochu vody, asi 2 lyžice kryštálového cukru a provensálske bylinky...


...asi 1 PL byliniek...


...nasolené kúsky mäska poukladáme do pekáča a zalejeme pretlakom. Prikryjeme alobalom a pečieme na maxime asi 1-1 a pol hodiny. Ako ste zvyknuté piecť normálne kuriatko. Ak je treba, počas pečenia podlejeme vodou.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pre Adamka ku krstu | Provensálske kuriatko***dva spôsoby prípravy*** | Super vianočka pre mlsné jazýčky alias pravá francúzska brioška >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu