
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Vyprážané kurčaPOTREBNÉ PRÍSADY 6 kuracích štvrtí alebo 12 dolných stehienok, hladká múka, 2 vajcia, mlieko, strúhanka, soľ, repkový plej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie štvrte rozkrojíme na 2 časti- stehienko a zvyšok a osolíme. Do rúry dáme plech s olejom a predhrejeme ju na 250 stupňov. Kým sa nám olej zohrieva, obalíme si kuracinku v trojobale: múka, vajcia zmiešané s troškou mlieka, strúhanka. Do rozpáleného oleja na plechu postupne poukladáme obalené mäsko a znížime teplotu na 200 stupňov. Sledujeme farbu a stehienka podľa toho otáčame. Ak sú pekne zlatisté, znížime teplotu na cca 150-180 stupňov, každý podľa svojej rúry a dopečieme. Celková doba vyprážania je 45 minút. Podávame so slovenským šalátom alebo zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 23.1.2009, 12:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kráľovské ražničiPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg kuracích pŕs, 30 dkg tvrdého syra, údenú šunku (nemusí byť), 3 vajcia, hladká múka, strúhanka, soľ, olej, drevené špajle POSTUP PRÍPRAVY Mäsko a syr si pokrájame na väčšie kocky, šunku na štvorčeky. Špajle si prelomíme na polovicu a striedavo napichujeme mäsko, syr a šunku. Nakoniec si všetky ražniči osolíme a ideme obaľovať. Klasický trojobal: múka, vajíčko, strúhanka a ešte raz obalíme vo vajíčku a strúhanke, aby nám syr nevytekal. Vyprážame na rozpálenom oleji, postupne ražniči otáčame, aby sa nám prepieklo z každej strany. Podávame s hranolkami alebo varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Čína akú ste ešte nejedli:-)POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg kuracích pŕs, 4 PL oleja, 2 ČL worchester. omáčky, 1/2 ČL čierneho korenia, 1 ČL kari korenia, 1 PL štipľavej papriky, 1 PL vegety, 3 cibule, 5 uvarených vajec POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu si nakrájame na drobno, vajíčka a mäsko na kocky. Spolu s ostatnými prísadami zmiešame a necháme v chladničke cez noc (ak sme netrpezlivý, nemusíme:-)) Do rozpáleného oleja dáme zmes zmiešanú s vodou a dusíme 10-15 minút. Podávame s ryžou. Tak ochutnajte, u nás v rodine má táto čína veľký úspech. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.5.2016, 16:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |