končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s hydinovou pecienkouPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracich prs, 2 cibule, sol, ml. c. korenie, kari korenie, 400g hydinovej pecene, muku, ml. papriku POSTUP PRÍPRAVY Prsia nakrajame na rezance. Spenime cibule. Na prvej polovici cibule prudko oprazime masove rezance, osolime, okorenime, poprasime kari korenim a udusime do makka. Pecen pokrajame na maso. Na druhej polovici cibule udusime pecen do makka. Udusenu poprasime paprikou, zmiesame s masom, osolime, okorenime. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia na omacke z pivaPOTREBNÉ PRÍSADY 8 malych kuracich prs, 2 cibule, 4 struciky cesnaku, 2 petrzleny, 2 mrkvy, priblizne 20 dkg zeleru, 2 male cele pory, 1 l cierneho piva, sol, ml. c. korenie, rozmarin, horcicu, olej. POSTUP PRÍPRAVY Cibulu pokrajame na kocky. Korenovu zeleninu tiez. Prsia osolime, okorenime, natenko potrieme horcicou a posypeme posekanym rozmarinom. Ocistime por, odstranime tmavozelene konce listov. Zvysnu svetlozelenu cast pokrajame na male kusky. Predhrejeme ruru na 180 stupnov. Na malom mnozstve oleja opecieme prsia z oboch stran, vyberieme, prikryjeme a odlozime na teple miesto. Vo vypeku oprazime cibulu, lisovany cesnak a zeleninu. Pridame maso, podlejeme pivom, aby sa uvolnil vypek. Prikryjeme hrniec pokrievkou, vsunieme do rury a dusime asi 1 hodinu. Najvhodnejsou prilohou su maslove zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Maso na arasidochPOTREBNÉ PRÍSADY 750g kuracieho alebo morcacieho masa, arasidy, cibula, 0,5dcl worch. omacky, provensalske korenie, vegeta, olej POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrajame na rezance. Spenime cibulu, pridame maso, premiesame a pockame az pusti stavu. Pridame vegetu, provensalske korenie a worchester. Ked maso zmakne, pridame arasidy a este chvilu dusime. Podavame s ryzou. Je to vynikajuce! Tie arasidy zmaknu, nebojte sa :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehienka s chrumkavou bylinkovou korkouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 stehienka, oregano, sol, ml.c.korenie, 200ml mlieka, vnat, 50g struhanky, 50g sezamu POSTUP PRÍPRAVY Stehna potrieme oreganom, solou, korenim, zlahka pokropime mliekom a nechame hodinu odlezat v chladnicke. Trubu predhrejeme na 220 stupnov. Vnat nasekame nadrobno, premiesame so struhankou a sezamom. Nalozene stehna obalime v omacke, potrieme olejom a pecieme do zlatohneda. Dobru chut! A bacha nech to nezhori! :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pomarancove kuraPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie rezne, pomarancovu stavu, sojovu omacku, olej, lisovany cesnak, bazalku, korenie, sol POSTUP PRÍPRAVY Rezne nalozime na noc do marinady, ktorej najvacsi diel tvori pomarancova stava, potom sojova omacka, olej, cesnak, bazalka, korenie a sol. Maso potom opecieme na panvici a na tanieri ho oblozime hlavkovym salatom a kolieskami pomaranca. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurca na labuznicky sposobPOTREBNÉ PRÍSADY Kilo kurcata, sol, ml.c.korenie, olej, 50g cibule, 200g hub, 1dcl bieleho vina, 2-3 lyzice rajcinoveho pretlaku, 2dcl sladkej smotany, 1dcl konaku, citronovu stavu POSTUP PRÍPRAVY Kurca pokrajame na male kusky, vykostime, osolime, okorenime a prudko na oleji opecieme z oboch stran. Inak najlepsie to je z prs. Na oleji spenime cibulu. Huby oplachneme, pokrajame, pridame cibulu, osolime, prilejeme vino a udusime. Pridame kurca, podlejeme horucou vodou, pridame pretlak a udusime. Potom prilejeme smotanu, povarime, odlozime a nakoniec pridame konak a citronovu stavu. Mnam! Je to fantasticke s ryzou, ale hadam aj s haluskami :-) Fakf moc dobre! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Morcacie rezne v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 4 morcacie rezne, 2 platky sunky, 1 kysle jablko, kecup, olej, 60g masla, hladku muku, c. korenie, sol, 4 stvorce alobalu, 2 lyzice bieleho vina (nemusi byt) POSTUP PRÍPRAVY Rezne si naklepeme (ja osobne rezne ale nikdy neklepem, ani tieto som neklepala), osolime, okorenime, obalime v muke a opecieme na oleji. Olupane jablko pokrajame na kolieska, jadrovnik odstranime a kolieska opecieme z oboch stran na masle. Pozor! Nie na oleji! Opecene rezne prelozime na alobal, tenko potrieme kecupom, oblozime polovicami platkov sunky, jablkami a vlockami masla, pripadne pokvapkame vinom. Vino som dala :-) Alobal dobre uzavrieme, na vrchu narezieme, vlozime na panvicky (ja som dala na plech) a kratko zapecieme pod grilom alebo vo velmi vyhriatej rure. Do makka. Hned podavame. Je to vynikajuuuuuuuuuce! Vyborne s pecenymi zamiakmi. Dobru chut! A napiste, ci chutilo :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2010, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |