. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Naďa H. (brblosko) ID 157312
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.6.2010
Naposledy: 21.4.2024 10:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 7
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

KURACIE MÄSO A HYDINA

zapečené kuracie prsia so šparglou



POTREBNÉ PRÍSADY

3 ks (nie páry) kuracích prs, 6 stoniek špargle, 10 dkg šunky, smotana na varenie, 100g eidamu, zdravá vegeta, mčk, muškát. orch mletý,

POSTUP PRÍPRAVY

tento recept vznikol ako úplná improvizácia. večer som vybrala kuracinu a do rána som nemala ani páru čo s nou. potom som v obchode kúpila šparglu a v hlave sa začal rysovať plán.

kuracie prsie nakrájame na menšie kúsky, zálaží na vás. uložíme na spodok zapekacej misy. celé som to posypala 1 KL vegety, okrem toho už nič iné. na to ošúpanú a pokrájanú šparglu asi na 2cm kúsky, na to pokrájanú šunku na kocky (najskôr nebola v pláne ale mala som takú čo bolo treba už spotrebovať)
na to postrúhať syr a zaliať smotanou na varenie, ešte trošku pokoreniť (ja dávam ozaj len stipôčku) a trošku toho muškátu.
piekla som najskôr zakryté alobalom necelú hodinu na 170, ked bolo masko maké alobal dala preč, pridala na 190, ked začal hnednúť syr na vrchu, trúbu som vypla, ešte sa to dorobilo tým zostatkovým teplom (takto varím/pečiem skoro všetko)

p.s. zabudla som odfotit celý pekáčik :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu