Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
kuracie mäso, 1 cibuľu, čínsku kapustu, mrkvu, hríby, pór, hrášok, bambusové výhonky na omáčku: cesnak, sójovú omáčku, soľ, solamyl na zahustenie
POSTUP PRÍPRAVY
Opražíme sprudka mäso, pridáme mrkvu, chvílu pražíme, potom hríby, neskôr cibuľu a pór. Opäť chvíľu pražíme a pridáme všetko, čo nám zostalo. Nakoniec prilejeme omáčku, ktorú pripravíme tak, že dáme 4 strúčiky cesnaku, sójovú omáčku a soľ podľa chuti. Omáčka siaha tak približne do polovice šálky. Zahusťujeme solamylom rozpusteným vo vlažnej vode. Pomaly odstavíme a ochutnáme. Zelenina má byť trochu chrumkavá. Podávame s ryžou,alebo hranolkamy.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |