. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Lenka M. (lelem) ID 118880
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.10.2009
Naposledy: 10.12.2023 20:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 19
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kari morka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pór, 1 malý karfiol, 500g morčacích/ kuracích pŕs, 125g šošovice, 1 PL hladkej múky, pár kvapiek citrónovej šťavy, 2 bobkové listy, 1 PL kari korenia, mleté čierne korenie, soľ Marináda: 150ml bieleho jogurtu, sójová omáčka, 1 feferónka (môže ale nemusí byť, kto má ako rád), 1 kávová lyžička práškového cukru,

POSTUP PRÍPRAVY

1. Šošovicu deň vopred namočíme. Na druhý deň scedíme, a samostatne uvaríme v osolenej vode do mäkka.
2. Pripravíme si marinádu, kto nechce veľmi pikantné môže zbaviť feferónku žiliek a jadierok. V miske zmiešame jogurt, cukor, polovicu feferónky a sójovú omáčku. Morčacie mäso (ale pokojne môže byť aj kuracie mäso) nakrájame na väčšie kocky a premiešame s jogurtovou marinádou a necháme aspoň 1-2hod. postáť.
3. Karfiol rozoberieme na ružičky a v osolenej vode uvaríme do mäkka - vodu odložíme.
4. Mäso prudko opečieme na oleji kým sa nezatiahne. Pridáme zvyšnú feferónku a bobkové listy. Posypeme kari korením, zaprášime múkou a podlejeme vodou z karfiolu. Podľa potreby dosolíme. Dusíme asi 30min.
5. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. spolu s predvarenou šošovicou primiešame k mäsu a dusíme ešte tak 10min. (prípadne kým nie je mäso mäkké). Nakoniec pridáme karfiol. Krátko prehrejeme, dochutíme mletým korením a citrónovou šťavou. Podávame s ryžou.
Je to veľmi sýte ale veľmi dobré. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kura na maku



POTREBNÉ PRÍSADY

2 veľké cibule, 6 strúčikov cesnaku, lyžička mletej rasce, lyžička mletého zázvoru, lyžička pálivej a aj sladkej papriky, 2 lyžičky kari korenia, 2 lyžice maku (musí byt mletý), 150g masla, 4 lyžice jogurtu/ kečupu, štipka majoránky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Obrázok momentálne nemám ale keď toto kura najbližšie budem robiť určite ho odfotím.

Kura naporcujeme. Jednu cibuľu nadrobno nakrájame, druhú s cesnakom rozomelieme a pridáme všetky koreniny. Nakrájanú cibuľu osmažíme na masle a potom k nej pridáme cibuľovo-koreninovú zmes. Hotovú zmes dáme na mäso a dusíme. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu