končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Poľovnícke kuracie pečienkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY -údená obyčajná slaninka cca 50g, -1 cibuľa, -1 strúčik cesnaku, -1 malý kvalitnejší paradajkový pretlak alebo paradajková drť, -čerstvé šampiňony cca150g, -1,5dcl červené víno, -kuracie pečienky cca 0,5-1 kg, soľ, -čierne korenie, tymiám asi štvrťka čajovej lyžičky -olej asi 1Polievková lyžica POSTUP PRÍPRAVY -slaninku nakrájať na drobno a opražiť ak pustí málo tuku pridať olej -na tomto potom osmažiť nakrájanú cibulu a cesnak na plátky -do tohto rozhorúčeného základu vložiť opiecť umyté kuracie pečienky -nechať vačšie kusy a opražiť do hneda z oboch stán -pridať umyté šampiňóny pokrájané na plátky, spolu restovať, kým šampiňóny pustia šťavu -potom pridať pretlak, červené víno, tymián ,soľ a korenie -spolu ešte nechať prevrieť cca 2-4min Podávať s čím komu pasuje- u nás ryža, hranolky alebo bageta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.2.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
DIABOLSKÁ POCHÚŤKA ( nie pikantná)POTREBNÉ PRÍSADY morčacie, alebo kuracie alebo bravčové, podľa chuti, cibuľa, cesnak, mäsko, mletá sladká červená paprika, lečo, šampiňóny ( čerstvé sú na toto lepšie),dobrý kečup, olej, soľ, korenie, syr na strúhanie Na chlieb vo vajíčku- vajce, soľ, chlieb, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Postup: na cibulke osmažiť morčacie prsíčka nakrájané na kúsky, opiecť, pridať červenú sladkú papriku, podliať , osoliť, pridať na látky 1 strúčik cesnaku, pomaly dusiť cca 20min, pridať lečo, čerstvé šampiňóny nakrájané na hrubšie plátky, spolu podusiť ešte asi 15 min, pridať asi 1,5 dcl dobrého kečupu, nie pretlak, bolo by to z neho kyslé,netreba moc podlievať vodou, aby to nebolo riedke, aj šampiňóny pustia šťavu, dochutiť soľou, čiernym korením, ak by bolo moc riedke može sa trochu zahustiť múkou rozšľahanou v trošíčke vody a ešte prevariť. Na tanier dať 2-3 kúsky chlebíka vo vajci, naložiť diabolku a posypať strúhaným syrom. P.S. typ pre manžela - možete na tanieri dochutiť čili ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 4.4.2013, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |