
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() šalát KRECIWILKPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehna, ananas, hrozne biele aj zelene ( ale ak mate iba jedno staci aj to), kari korenie, sol, cierne korenie, majoneza a ryza Nezalezo v akom mnozstve co, tak od oka, ja som dala velke stehna, 2 strapce hrozna a jednu konzervu ananasu a 300 g ryze... POSTUP PRÍPRAVY Na panvici si uprazime kuracie stehienka nakrajane na male kusky, pridame vsetky korenia, kari podla chuti , kto ma rad viac tak viac a naopak.Medzitým si nakrajame na male kusky aj hrozno a ananas, moze byt aj konzervovany, dame do vacsaj misky, uvarime si ryzu, a ked je vsetko pekne vychladnute zmiesame to v miske a pridame majonezu, ochutname a dochutime bud solou alebo kari korenim. Je to skvela chut, a nechat chvilku v chladnicke, je to lahke a hlavne strááásne chutne :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracie podla Lubica.LPOTREBNÉ PRÍSADY olej*cibuľa*kuracie maso*pór*konzerva celých paradajok*soľ*mčk, kuraci bujin, divina korenie :) POSTUP PRÍPRAVY Cibulu nakrajame, orestujeme na olivovom oleji, potom pridame masko nakrajane na kusky, potom pridame nakrajany porik, pridame aj bujon, nechame trcoha osmazit kym aj masko nie je makke, pridame konzervu paradajok, kupte uz nakrajane je to lahsie, a potom pridame vsetky koreniny, ja som dala aj korenie na divinu, neviem preco ale bolo to skvele :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.4.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Krídelka ala RenčPOTREBNÉ PRÍSADY 1 alebo 2 balenia kridelok\r\nRyža podla potreby (aby pokryla cely povrch plechu)\r\n1-2 cibule ( podla chuti)\r\n\r\nKoreniny na "pac"\r\n2 cesnaky\r\n4-5 PL oleja \r\nsladka paprika\r\nkorenie\r\nestragon\r\nbazalka\r\ntimián\r\nsol\r\nvegeta\r\n\r\nPrisady na Sauce:\r\n1 stručik cesnaku(ja davam 2)\r\n6 PL vody\r\nsol\r\nkorenie\r\npaprika\r\npolka masla\r\n1 PL cukru\r\n6 PL kečupu\r\nPikantna omacka ( hocijaka, pripadne paliva paprika v prasku) POSTUP PRÍPRAVY Začneme s tym , ze si kridelka dame do misky a pridame koreniny na "pac" vsetko spolu premiesame a dame odstat do chladnicky, aspom na 1-2 hodky, nech to chyti ten spravny šmak :) medzicasom si mozeme vybrat pekac na ktory dame ryzu aby nebolo vidiet dno, na ryzu poukladame na kolieska alebo srdiecka, proste ake tvary len chcete cibulu, mozeme odlozit niekam aby nam to nezavadzalo.Ideme si pripravit SAUCE, tazke vezmeme masielko ktore rozpustime v hrnci , kludne aj v mensom nebude toho vela, pridame pretlaceny cesnak, a uz len vsetky koreniny a vody a kecup.DOLEZITE!!!!!!!!!!!!!!! do "pacu" a aj SAUCU mozete pridat akekolvek ine koreniny, ja dam vzdy dam toho ovela viac, lebo milujem gyros korenie, oregano, to sa nemoze pokazit nicim, absolutne, do saucu kludne aj iny uz kupeny sauce na chut :) vsetko je dovolene ...\r\nKridelka si vyberieme z chladnicky a poukladame na kolieska ryzy, kludne aj natesno, to nie je dolezite, a potom na kridelka pride SAUCE, ja ho roztieram pierkom aby sa dostal vsade.Viem, ze ste asi vydeseni, ze preco je ryza na pekaci a ako sa vlastne urobi, aj ja som bola ale staci ju len podliat vodou, aby bola pod vodou, voda a SAUCE krasne zafarbia ryzu, bude skvela.Moja kamaratka je velky kritik, proste na ryzu je velmi velky frflos a ked to jedla prvykrat bola ticho a potom mi povedala, ze je to jedna z najlepsich ryz ake jedla.Az mi bolo do placu, ale uz odbocujem ...Je lepsie ak sa to robi tak, ze prikryjete plech druhym plechom, a peciete na 180 C priblizne 1 hodinu a potom vyberiem a podlejeme opat vodou a zakryjeme este na takych 20 minut a potom odrkyjeme a uz len dopekame do chrumkava.Ked to budete robit s alobalom bude to trvat dlshie, cize 120 piect, podliat, piect asi este 25 minut a potom dopekat mozno aj 30 minut.To uz kazdy bude vidiet :) Su naozaj neskutocne, nemam k nim co dodat a ta ryza, no užasneee :)) Dobru chut a ak sa vam podari kludne poslite foto budem len rada :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 31.12.2010, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |