. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Timea S. (Timica) ID 100396
.
Oblasť: IRSKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.6.2009
Naposledy: 29.6.2013 16:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

šalát KRECIWILK



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehna, ananas, hrozne biele aj zelene ( ale ak mate iba jedno staci aj to), kari korenie, sol, cierne korenie, majoneza a ryza Nezalezo v akom mnozstve co, tak od oka, ja som dala velke stehna, 2 strapce hrozna a jednu konzervu ananasu a 300 g ryze...

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici si uprazime kuracie stehienka nakrajane na male kusky, pridame vsetky korenia, kari podla chuti , kto ma rad viac tak viac a naopak.Medzitým si nakrajame na male kusky aj hrozno a ananas, moze byt aj konzervovany, dame do vacsaj misky, uvarime si ryzu, a ked je vsetko pekne vychladnute zmiesame to v miske a pridame majonezu, ochutname a dochutime bud solou alebo kari korenim. Je to skvela chut, a nechat chvilku v chladnicke, je to lahke a hlavne strááásne chutne :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie podla Lubica.L



POTREBNÉ PRÍSADY

olej*cibuľa*kuracie maso*pór*konzerva celých paradajok*soľ*mčk, kuraci bujin, divina korenie :)

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu nakrajame, orestujeme na olivovom oleji, potom pridame masko nakrajane na kusky, potom pridame nakrajany porik, pridame aj bujon, nechame trcoha osmazit kym aj masko nie je makke, pridame konzervu paradajok, kupte uz nakrajane je to lahsie, a potom pridame vsetky koreniny, ja som dala aj korenie na divinu, neviem preco ale bolo to skvele :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.4.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Krídelka ala Renč



POTREBNÉ PRÍSADY

1 alebo 2 balenia kridelok\r\nRyža podla potreby (aby pokryla cely povrch plechu)\r\n1-2 cibule ( podla chuti)\r\n\r\nKoreniny na "pac"\r\n2 cesnaky\r\n4-5 PL oleja \r\nsladka paprika\r\nkorenie\r\nestragon\r\nbazalka\r\ntimián\r\nsol\r\nvegeta\r\n\r\nPrisady na Sauce:\r\n1 stručik cesnaku(ja davam 2)\r\n6 PL vody\r\nsol\r\nkorenie\r\npaprika\r\npolka masla\r\n1 PL cukru\r\n6 PL kečupu\r\nPikantna omacka ( hocijaka, pripadne paliva paprika v prasku)

POSTUP PRÍPRAVY

Začneme s tym , ze si kridelka dame do misky a pridame koreniny na "pac" vsetko spolu premiesame a dame odstat do chladnicky, aspom na 1-2 hodky, nech to chyti ten spravny šmak :) medzicasom si mozeme vybrat pekac na ktory dame ryzu aby nebolo vidiet dno, na ryzu poukladame na kolieska alebo srdiecka, proste ake tvary len chcete cibulu, mozeme odlozit niekam aby nam to nezavadzalo.Ideme si pripravit SAUCE, tazke vezmeme masielko ktore rozpustime v hrnci , kludne aj v mensom nebude toho vela, pridame pretlaceny cesnak, a uz len vsetky koreniny a vody a kecup.DOLEZITE!!!!!!!!!!!!!!! do "pacu" a aj SAUCU mozete pridat akekolvek ine koreniny, ja dam vzdy dam toho ovela viac, lebo milujem gyros korenie, oregano, to sa nemoze pokazit nicim, absolutne, do saucu kludne aj iny uz kupeny sauce na chut :) vsetko je dovolene ...\r\nKridelka si vyberieme z chladnicky a poukladame na kolieska ryzy, kludne aj natesno, to nie je dolezite, a potom na kridelka pride SAUCE, ja ho roztieram pierkom aby sa dostal vsade.Viem, ze ste asi vydeseni, ze preco je ryza na pekaci a ako sa vlastne urobi, aj ja som bola ale staci ju len podliat vodou, aby bola pod vodou, voda a SAUCE krasne zafarbia ryzu, bude skvela.Moja kamaratka je velky kritik, proste na ryzu je velmi velky frflos a ked to jedla prvykrat bola ticho a potom mi povedala, ze je to jedna z najlepsich ryz ake jedla.Az mi bolo do placu, ale uz odbocujem ...Je lepsie ak sa to robi tak, ze prikryjete plech druhym plechom, a peciete na 180 C priblizne 1 hodinu a potom vyberiem a podlejeme opat vodou a zakryjeme este na takych 20 minut a potom odrkyjeme a uz len dopekame do chrumkava.Ked to budete robit s alobalom bude to trvat dlshie, cize 120 piect, podliat, piect asi este 25 minut a potom dopekat mozno aj 30 minut.To uz kazdy bude vidiet :) Su naozaj neskutocne, nemam k nim co dodat a ta ryza, no užasneee :)) Dobru chut a ak sa vam podari kludne poslite foto budem len rada :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 31.12.2010, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu