|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
moje "ježkové klbkovanie"a gaštanové guľkovaniePOTREBNÉ PRÍSADY žienky ďakujem za nápadíky-klbkám som neodolala a sú neodolateľnééééééééé!!!!!!Ja so robila polovicu s kakaovým pudingom a polovicu s vanilkovým a sú mňamkovééééééééééééé!!!!! Kedže každý rok robím gaštanové guľky tak som výskúšala aj gaštanových ježkov a urobila som aj gaštanové hlavičky8-)))))) POSTUP PRÍPRAVY Prajem všetkým žienkam Krááááásne vianoce a ďakujem za skveléééééé náááápadíky na super mňamky!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 5.2.2010, 22:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Moja vianočná kokosová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY túto roládku robievam každý rok aby bola na štedrý večer-je rýchla a jednoduchá a veľmi chutnáááááá...........foto zatiaľ z roky starého receptu ale keď urobím dodám moje aktuálne foto.... Takže potrebujeme-25dkg kokosu,15dkg prášk.cukru,15dkg hery/ja dávam tak polovicu z celej,takže 17,5dkg/,1 bielok,varová čokoláda-asi 50g/ak chceme mať tmavšiu plnku tak môžme aj viac POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame kokos,cukor,bielok a heru-najlepšie sa to robí rukou,hmotu rozdelíme na polovice,do jednej nastrúhame čokoládu a vymiešame hnedú hmotu.Na alobal si navrstvíme bielu hmotu -ja to robim ručne,niekto to rozvaľká cez mikroténový sáčok na obdlžnik,nachystáme si aj rozvaľkaný tmavý plát,dáme na seba a pomocou alobalu zrolujeme na roládu,necháme zabalené v alobale najlepšie cez noc stuhnúť v chladničke,vyberieme,odstránime alobal a nakrájame........je šťavnatá a ten kto má rád kokos si určite pochutíííí ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |