.

RECEPTY > VIANOČNÉ CUKROVINKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

VIANOČNÉ CUKROVINKY

moje "ježkové klbkovanie"a gaštanové guľkovanie



POTREBNÉ PRÍSADY

žienky ďakujem za nápadíky-klbkám som neodolala a sú neodolateľnééééééééé!!!!!!Ja so robila polovicu s kakaovým pudingom a polovicu s vanilkovým a sú mňamkovééééééééééééé!!!!! Kedže každý rok robím gaštanové guľky tak som výskúšala aj gaštanových ježkov a urobila som aj gaštanové hlavičky8-))))))

POSTUP PRÍPRAVY

Prajem všetkým žienkam Krááááásne vianoce a ďakujem za skveléééééé náááápadíky na super mňamky!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 5.2.2010, 22:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Moja vianočná kokosová roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

túto roládku robievam každý rok aby bola na štedrý večer-je rýchla a jednoduchá a veľmi chutnáááááá...........foto zatiaľ z roky starého receptu ale keď urobím dodám moje aktuálne foto.... Takže potrebujeme-25dkg kokosu,15dkg prášk.cukru,15dkg hery/ja dávam tak polovicu z celej,takže 17,5dkg/,1 bielok,varová čokoláda-asi 50g/ak chceme mať tmavšiu plnku tak môžme aj viac

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiešame kokos,cukor,bielok a heru-najlepšie sa to robí rukou,hmotu rozdelíme na polovice,do jednej nastrúhame čokoládu a vymiešame hnedú hmotu.Na alobal si navrstvíme bielu hmotu -ja to robim ručne,niekto to rozvaľká cez mikroténový sáčok na obdlžnik,nachystáme si aj rozvaľkaný tmavý plát,dáme na seba a pomocou alobalu zrolujeme na roládu,necháme zabalené v alobale najlepšie cez noc stuhnúť v chladničke,vyberieme,odstránime alobal a nakrájame........je šťavnatá a ten kto má rád kokos si určite pochutíííí

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu