končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
MEDOVNÍČKY - hneď a stále mäkkéPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej múky 1/4 kg medu 1/4 kg masla (Palmarin, Hera..) 40 dkg práškového cukru 4 celé vajcia 2 čajové lyžičky škorice 2 čajové lyžičky sódy bikarbóny trochu prášku do perníka POSTUP PRÍPRAVY Postup: Vypracovať cesto, vyvalkať na hrúbku 1/2 cm, vykrojené poukladať na vymastený plech, potrieť rozšlahaným vajcom, ozdobiť kúskom orecha, upiecť. Pri teplote cca 180. Upečené medovníčky znova ešte horúce potrieť rozšľahaným vajcom. Rozšlahané vajce: vymiešať do neho 2 čajové lyžičky cukru Vypracované cesto treba nechať stáť najmenej hodinu, lepšie dlhšie. Ja som si ho urobila jeden deň a na druhý deň som robila medovníky. Keby bolo cesto riedke, domiesiť hladkou múkou. Sú SUPER - a je ich dosť veľa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.12.2009, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |