. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > VIANOČNÉ CUKROVINKY

Lenka D. (laugaricio) ID 11298
.
mimibazar.sk/laugaricio
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.2.2007
Naposledy: 17.2.2018 12:12
Aktualizácia: 10.7.2013 20:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 229
RODINNÉ FOTOGRAFIE 59
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 3
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Turecké srdiečka



POTREBNÉ PRÍSADY

275 g hl. múky, 200 g masla, 150 g cukru, 125 g ml. mandlí, 1 vajce, 1 ČL škorice, 1 balíček citrónovej kôry, 5 PL slivkového lekváru (ja som tento rok dala lekvár z čiernych ríbezlí), 2 PL rumu, práš. cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých prísad vypracujeme cesto a necháme oddýchnuť. Rozvaľkáme 1. polovicu a vykrajujeme srdiečka (ale kľudne to, čo sa páči Vám). Pečieme na papieri pri 175°C 12 min. Vyvaľkáme 2. polovicu a vykrajujeme tvary v strede s dierkou. Pečieme iba 10!! min. Zlepíme lekvárom zmiešaným s rumom a z vrchu obalíme v práč. cukre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Domáci Baileys



POTREBNÉ PRÍSADY

2 salká, 1ks mandľový puding, 0,5 l mlieka, 0,5 l rumu, 1 vanilkový cukor, 1 dcl šlahačky

POSTUP PRÍPRAVY

Obe salká dáme na dve hodiny variť (v konzerve), potom necháme vychladnúť. Z mandľového pudingu, mlieka a vanilkového cukru urobíme puding a mierne vychladíme za stáleho miešania, aby sa nám neurobila na povrchu "koža". Najleepšie je použiť na prípravu robot, alebo mixér. Vlažný puding zmiešame so skaramelizovanými salkami, ktoré sme najprv premiešali samostatne, aby sa netvorili hrudky, s rumom a nakoniec pridáme šľahačku.
Dáme odležať 12 h a podávame vychladené s kockou ľadu...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 19.12.2013, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu