Tana B. (Tanja9) ID 40595 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.3.2008 |
Naposledy: 22.2.2025 9:01 |
Aktualizácia: 6.12.2013 12:39 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 vacsi karfiol, sol, 100g prerastenej udenej slaniny (nemusi byt), 3 zemle z predosleho dna, biele korenie, muskatovy oriesok, mleta cervena paprika, 200ml smotany na varenie, 4 vajcia, 100g tvrdeho syra, petrzlenova vnat
POSTUP PRÍPRAVY
Karfiol umyjeme, vlozime do vriacej osolenej vody, uvarime do polomakka, vyberieme a nechame odkvapkat. Slaninu nakrajanu na drobne kocky rozskvarime. Zemle nakrajame na kocky, dame do vasej misy, polejeme rozskvarenou slaninou a premiesame. Karfiol rozoberieme na ruzicky, pridame k zemliam, osolime, okorenime vsetkymi koreninami a premiesame. Dame do vymasteneho, struhankou vysypaneho pekaca/plech, zalejeme smotanou rozslahanou so solou, vajcami, posypeme nahrubo postruhanym syrom a zapekame asi 15 minut. Upecene posypeme petrzlenovou vnatou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |