
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Tana B. (Tanja9) ID 40595 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Karfiolovo zemlovy nakyp[ recept č. 49252 zo dňa 3.8.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 vacsi karfiol, sol, 100g prerastenej udenej slaniny (nemusi byt), 3 zemle z predosleho dna, biele korenie, muskatovy oriesok, mleta cervena paprika, 200ml smotany na varenie, 4 vajcia, 100g tvrdeho syra, petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Karfiol umyjeme, vlozime do vriacej osolenej vody, uvarime do polomakka, vyberieme a nechame odkvapkat. Slaninu nakrajanu na drobne kocky rozskvarime. Zemle nakrajame na kocky, dame do vasej misy, polejeme rozskvarenou slaninou a premiesame. Karfiol rozoberieme na ruzicky, pridame k zemliam, osolime, okorenime vsetkymi koreninami a premiesame. Dame do vymasteneho, struhankou vysypaneho pekaca/plech, zalejeme smotanou rozslahanou so solou, vajcami, posypeme nahrubo postruhanym syrom a zapekame asi 15 minut. Upecene posypeme petrzlenovou vnatou. |