. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZELENINOVÉ JEDLÁ

Martina M. (mmj) ID 19672
.
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2007
Naposledy: 7.12.2016 9:17
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 248
RODINNÉ FOTOGRAFIE 147
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 78
NÁVODY 7
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Brokolicové fašírky



POTREBNÉ PRÍSADY

1 brokolicu, 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľku, 100 g prerastenej slaninky, 2 vajcia, 150 g strúhanky, soľ, mleté čierne korenie, majorán, muškátový oriešok, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Brokolicu rozoberieme na ružičky a uvaríme na pare domäkka, necháme vychladnúť a pokrájame na malé kúsky, pridáme k nej prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľku, a nadrobno nakrájanú slaninku, podľa chuti osolíme a okoreníme, pridáme majoránku a trošičku muškátového orieška. Pridáme strúhanku a vajcia a zmiešame. Tvarujeme malé fašírky a vypražíme ich na oleji. Podávame s kašou, kompótom alebo zeleninový šalátom

recept je z Dobrého jedla od Zuzky sú vynikajúce

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2011, 12:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Zapekané nové zemiaky s cuketou



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mladých nových zemiakov, 2-3 malé cukety, 2 strúčiky cesnaku, 50 g masla, 0,5 dcl olivového oleja, pol lyžičky mletej papriky, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať alebo pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky a cukety poumývame, nelúpeme a pokrájame na hrubšie kolieska, poukladáme na plech a osolíme. Maslo roztopíme, zmiešame s olejom pridáme prelisovaný cesnak, korenie, papriku. Maslovou zmesou pokvapkáme rovnomerne zemiaky s cuketou. Podlejeme pol pohárom vody a dáme piecť do vyhriatej rúry na 35-40 min. po upečení posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 22.3.2014, 7:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Mrkvové slížiky



POTREBNÉ PRÍSADY

Mrkvu, maslo, olivový olej, morská soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mrkvu očistíme a nastrúhame škrabkou na zemiaky na slížiky, na panvici si rozpustíme maslo a pridáme trošku olivového oleja a rýchlo opečieme. Nepražíme dlho aby ostala mrkva pekne chrumkavá. Medzitým si ju posolíme a podávame ako prílohu ku mäsku.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.3.2011, 12:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Dusená kyslá kapusta



POTREBNÉ PRÍSADY

800 -1000 g kyslej kapusty, 1 cibuľka, 2 PL oleja, 1-2 PL hl. múky, 1 čl. medu, 2 čl cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku nakrájame na drobno a upražíme do sklovita. Pridáme pokrájanú kyslú kapustu( ak je kyslá premyjeme vodou), opražíme zalejeme vodou pridáme cukor a dusíme. Často miešame a prilejeme vodu podľa potreby. Keď je kapusta mäkká posypeme hl. múkou a dobre premiešame ešte trošku podlejeme a necháme vodu vypariť. Dochutíme medom, ktorý zjemní kyslosť.

Ja med pridávam aj do kapustnice, ľudia prilievajú vodu no potom kapustnica stratí chuť. Medom nestratí iba sa zjemní.

Dusenú kapustu podávame k mäsu, jaterniciam, táto skončila v haluškách s kapustou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.7.2008, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu