Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
baklažán, cesnak, paradajka (môže aj nemusí byť), kyslá smotana, olej, soľ, korenie,
POSTUP PRÍPRAVY
Nakrájame si baklažán na kolieska a posolíme, aby sa vypotil. Potom ho poriadne opláchneme a dáme na panvicu, kde sme si rozohriali olej, baklažán tak trošku opražíme, z jednej aj druhej strany, pridáme nakrájaný cesnak a premiešame. Keďže som mala nazvyš jednu paradajku tak aj tu som pokrájala a pridala, ale nemusí byť. Podliala som to trochou vody a nechala dusiť. Keď sú baklažán aj paradajka mäkké, pridáme kyslú smotanu, dobre premiešame, dochutíme, necháme prevariť a hotovo. Baklažán ma tendenciu sa tak rozpadnúť ale vôbec to nevadí lebo to trošku sám zahustí. Stačí k tomu krajec chleba a a už len dobrú chuť.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 27.5.2012, 20:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |