Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 žĺtko, asi 1dcl oleja(bodliakový alebo orechový iba za studena lisovaný), podľa chuti bieleho korenia, čaj.lyžičku Worčesterskej omáčky, jednu kyslú uhorku, asi štvrtinu malej cibuli, čaj.lyžička horčice, pár kvapiek citrónovej šťavy, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Žĺtko pomaly vymiešami s olejom (najlepšie s gumenou stierkou) ktorý po kvapkách pridávame, stále musíme dbať na to, aby tam nebolo veľa oleja lebo sa nám majonéza zrazí, keď je už homogénna (stuhnutá) a ostáva nám na stierke(nieje tekutá), pridáme najemno postrúhanú cibuľu, postrúhanú uhorku, horčicu, worčesterskú omáčku, biele korenie, soľ, citrónovú štavu, ak chceme pikantnú omáčku pridáme korenia viac. Všetko premiešame.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2010, 6:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |