
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
OMÁČKY |
TATARSKA OMACKA Z MAJONEZY*****POTREBNÉ PRÍSADY Majonéza,troška bieleho vína,troška mlieka,kapary,1-2 kyslé uhorky,cibuľa,hríbiky v kyslom náleve,petržlenová vňať,citron,soľ,cukor, POSTUP PRÍPRAVY Majonézu,víno,mlieko a citronovú kôru a šťavu poriadne prešľaháme.Hríbiky bez nálevu nakrájame na drobno a pridáme k základu.Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme na jemno,pridáme nastrúhané uhorky a šuchneme tiež na patričné miesto.Osolíme,dochutíme horčicou,zjemníme štipkou cukru. Poriadne vychladenú podávame ako sme zvyknutí. Chutí aj na preliatie varených zemiakov. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |