
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
OMÁČKY |
Omáčky - sterilizáciaPOTREBNÉ PRÍSADY napr: tekvicová omáčka, špenátová a pod. POSTUP PRÍPRAVY Ahojte, milujeme tekvicovú omáčku, špenátovú, kôprovú.. a pod. Onedlho ideme na dovolenku, len tak "na blind", autom a babrať sa na dovolenke so šúpaním a strúhaním cukety nie je veľmi dovolenkové (aj keď varenie milujem), tak by som si rada pripravila tekvicovú omáčku doma. Myslíte, že sa nič nestane, ak si tekvicu udusím doma a zasterilizujem do pohára a tam ju už iba dohustím smotanou? A podobným spôsobom by som si dopredu predprípravila špenát (z mrazeného špenátového pyré)? Máte podobné skúsenosti alebo nápady? Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 19.7.2009, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |