
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
OMÁČKY |
Petra R. (peckaa) ID 104643 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Omáčky - sterilizácia[ recept č. 16196 zo dňa 16.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY napr: tekvicová omáčka, špenátová a pod. POSTUP PRÍPRAVY Ahojte, milujeme tekvicovú omáčku, špenátovú, kôprovú.. a pod. Onedlho ideme na dovolenku, len tak "na blind", autom a babrať sa na dovolenke so šúpaním a strúhaním cukety nie je veľmi dovolenkové (aj keď varenie milujem), tak by som si rada pripravila tekvicovú omáčku doma. Myslíte, že sa nič nestane, ak si tekvicu udusím doma a zasterilizujem do pohára a tam ju už iba dohustím smotanou? A podobným spôsobom by som si dopredu predprípravila špenát (z mrazeného špenátového pyré)? Máte podobné skúsenosti alebo nápady? Ďakujeeem |
![]() | Alžbeta K. (betka14) ID 45343 (19.7.2009, 22:51) |
a nezíska potom ta cukina takú kyslú chuť? robíš z nej potom normálne prívarok? |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika T. (sanerika) ID 2761 (16.7.2009, 21:23) |
Ahoj my sterilizujeme cukinu každý rok lebo jej mávame mrte, a tiež sa jej nevieme obžrať ale nie nastrúhanú lebo sterilizovaným z nej vždy zostala kaša a tak ju vždy krájame na malé kocky zalievame sladkokyslým nálevom a sterilizujeme. ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |