končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
OMÁČKY |
Petra R. (peckaa) ID 104643 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Omáčky - sterilizácia[ recept č. 16196 zo dňa 16.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY napr: tekvicová omáčka, špenátová a pod. POSTUP PRÍPRAVY Ahojte, milujeme tekvicovú omáčku, špenátovú, kôprovú.. a pod. Onedlho ideme na dovolenku, len tak "na blind", autom a babrať sa na dovolenke so šúpaním a strúhaním cukety nie je veľmi dovolenkové (aj keď varenie milujem), tak by som si rada pripravila tekvicovú omáčku doma. Myslíte, že sa nič nestane, ak si tekvicu udusím doma a zasterilizujem do pohára a tam ju už iba dohustím smotanou? A podobným spôsobom by som si dopredu predprípravila špenát (z mrazeného špenátového pyré)? Máte podobné skúsenosti alebo nápady? Ďakujeeem |
Alžbeta K. (betka14) ID 45343 (19.7.2009, 22:51) | |
a nezíska potom ta cukina takú kyslú chuť? robíš z nej potom normálne prívarok? |
|
ODPOVEDAŤ |
Monika T. (sanerika) ID 2761 (16.7.2009, 21:23) |
Ahoj my sterilizujeme cukinu každý rok lebo jej mávame mrte, a tiež sa jej nevieme obžrať ale nie nastrúhanú lebo sterilizovaným z nej vždy zostala kaša a tak ju vždy krájame na malé kocky zalievame sladkokyslým nálevom a sterilizujeme. ,hádam som ti pomohla |
ODPOVEDAŤ |