Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
v recepte
POSTUP PRÍPRAVY
Cícer namočíme do studenej vody aspoň na 12 hodín, potom scedíme a varíme do mäkka, cca hodinu. Ak použijete cícer konzervovaný, začnite rovno od nasledujúcej vety :) Polovicu cíceru necháme v celku, druhú polovicu najemno rozmixujeme (aj s nálevom, prípadne vývarom). Na oleji opražíme cibuľu a cesnak, pridáme sladkú mletú červenú papriku, vlejeme rozmixovanú cícerovú hmotu, podusíme, prilejeme sladkú a kyslú smotanu v pomere 1:1 a pridáme cícer v celku. Ochutíme mletým čiernym korením, soľou a petržlenovou vňaťou. Ak je zmes príliš riedka, zahustíme lyžicou múky, ak príliš hustá, rozriedime mliekom. Podávame s cestovinou, knedľou alebo chlebom. Alebo si vymyslite čosi lepšie :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (18) posledné: 30.10.2014, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |