končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
STRUKOVINY |
Cícer na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 150 g cíceru ( sušeného, alebo v konzerve), 1 cibuľa, 1 ČL červenej papriky, 2ks bobkový list, 1 ČL bazalky, sójová omáčka, wurzl (bujón), soľ, 1 šálka smotany, 1,5 PL hla.múky, POSTUP PRÍPRAVY Cícer namočíme deň vopred do dostatočného množstva vody (ja kupujem sušený a varím si ho sama). Na druhý deň si ho opláchneme a uvaríme c osolenej vode cca 20 minút. Cibuľku si nakrájame nadrobno a opražíme na oleji, pridáme červenú papriku a podlejeme vodou z cícera (aby nám paprika nezhorela). Teraz si pridáme cícer a nálev v ktorom sa varila, asi toľko aby bol všetok cícer pod vodou... Pridáme bobkové listy, bazalku, bujón a varíme 5 minút bez pokrievky na miernom ohni. Cícer je už uvarený, takže potrebujeme leb aby sa chute spojili. Medzitým si rozmiešame múku v smotane a cícer zahustíme. Povaríme cca 3-5 minút. Ocbhutnáme a podľa potreby ešte dochutíme sójovou omáčkou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.7.2012, 21:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |