Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
150 g suchej fazule, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľa, 2 zelené papriky, 2 rajčiny, 1 PL rajčinového pretlaku, 1 feferónka, 50 g lahôdkovej kukurice, 100 g klobásky.
POSTUP PRÍPRAVY
Fazuľu necháme cez noc namočenú vo vode. Potom scedíme, dáme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a varíme do polomäkka. Na troche oleja opražíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme pokrá- jané papriky, opražíme a dáme do fazule. pridáme pokrájané rajčiny, pretlak, feferónku a klobásu. Všetko spolu varíme do mäkka. Kukuricu scedíme a vložíme do fazule a krátko prehrejeme. Dobrú chuť..
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 17.2.2010, 21:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |