končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
NÁPOJE, DRINKY |
Horúca čokoláda... :-)POTREBNÉ PRÍSADY 1 tabuľku horkej čokolády (pozor... nie čokoládu na varenie) , 200 ml šľahačkovej smotany, 250-350 ml mlieka, 2 vrecúška vanilkového cukru, 1 PL práškového cukru, šľahačka a granko na ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY - v obrázkovom postupe.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 17.3.2013, 18:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁPOJE, DRINKY |
Pralinková kávaPOTREBNÉ PRÍSADY je to pre 4 osôbky: 8 dl mlieka, 8 lyžičiek Nescafé (alebo inej inst.kávičky), cukor podľa potreby, 18 praliniek (teda jedno balenie), štipka soli, 2 dl smotany na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY - Do väčšej nádoby nasypeme Nescafé, pridáme cukor, pralinky, štipku soli a zalejeme prevareným mliekom. - Všetko spolu vyšľaháme, rozlejeme do šálok a podávame horúce ozdobené šľahačkou... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 31.7.2017, 10:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁPOJE, DRINKY |
SANGRIA PRE SAŠKUPOTREBNÉ PRÍSADY 50g kryšt.cukru, 0,5 L červeného vína, 0,5 dcl ginu, 0,5 dcl červ.martini alebo vermuthu, 0,5 dcl koňaku, 2 dcl pomarančovej fanty, 1 citrón, 1 pomaranč, 1 broskyňu, 1 hrušku, ľad POSTUP PRÍPRAVY - do 2 L sklenenej kanvice dáme cukor, gin, koňak a martini (alebo vermuth), dobre rozmiešame aby sa cukor roztopil. - pridáme ovocie nakrájané na štvrtky a znova miešame. - potom pridáme fantu a ľad. Všetko dobre rozmiešame a nakoniec pridáme červené víno. Cukru môžeme dať aj viac, aby SANGRIA nebola taká silná....:)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.9.2007, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |