Lenka K. (LEN-KA) ID 16732 |
|
Oblasť: Trebišov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 25.5.2007 |
Naposledy: 10.1.2010 11:43 |
Aktualizácia: 6.9.2008 12:33 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov)
Horúca čokoláda... :-)
[ recept č. 3625 zo dňa 17.1.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 tabuľku horkej čokolády (pozor... nie čokoládu na varenie) , 200 ml šľahačkovej smotany, 250-350 ml mlieka, 2 vrecúška vanilkového cukru, 1 PL práškového cukru, šľahačka a granko na ozdobenie
POSTUP PRÍPRAVY
- v obrázkovom postupe....
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
- tak, pripravíme si všetko potrebné na mňamky horúcu čokoládu...
- čokoládu nalámeme na kocky, pridáme 1 PL šľahačkovej smotany a 1 PL mlieka necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli a vymiešame do hladka...
- v druhom hrnci prihrejeme zvyšné mlieko so šľahačkovou smotanou, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom, rozmiešame metličkou ale POZOR.... nenecháme zovrieť. Len prihrejeme...
- pridáme rozpustenú čokoládu, rozšľaháme do hladka s metličkou a necháme za stáleho šľahania zovrieť. Potom odstavíme...
- hotovú čokoládu už len rozdelíme do pohárov....ozdobíme šľahačkou (ale nemusí byť) a posypeme grankom alebo kakaom...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Daniela D. (Danielka1) ID 2981 (17.3.2013, 18:56) |
Keď to zovrie, tak čokoláda zhustne? Mne to nezhustlo, ale chutila výborne |
ODPOVEDAŤ |
Agáta L. (ags519) ID 239875 (9.2.2013, 17:53) |
ta moja taka zas až tak dobra nebola :/ |
ODPOVEDAŤ |
| Monika M. (monci81) ID 46679 (9.4.2012, 22:15) |
supeeeeeeeer,náramne všetkým chutila |
ODPOVEDAŤ |
Monika B. (Monullik) ID 170902 (24.1.2012, 15:00) |
skúšam |
ODPOVEDAŤ |
Andrea B. (josienka182) ID 126141 (16.11.2011, 15:56) |
táto čokoláda je úúžasná len ja tam dávam iba jeden vanilkový cukor a žiadny práškový, pretože pre nás to je potom veľmi sladké. Ale inak najlepšia horúca čokyna, akú som kedy jedla mňam |
ODPOVEDAŤ |
katarina k. (garaa) ID 135086 (20.12.2010, 10:21) |
|
ODPOVEDAŤ |
| MAJA B. (barny) ID 2295 (2.12.2010, 20:31) |
super vcera som robila |
ODPOVEDAŤ |
Petranka T. (Petranka1) ID 175582 (22.11.2010, 11:01) |
Ja robievam horucu cokoladu z belgickej cokolady Callebaut ktora je urcena pre cokoladove fontany a fondue. Clovek ju uz nemusi riedit a rozmiesavat, staci ju len zohriat - velmi rychlo sa roztopi. Ma fantasticku jemnu chut a da sa kupit horna, mliecna aj biela. Pre kosicanky viem doporucit kde sa da zohnat za super cenu. |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana V. (zuzla) ID 1753, mimibazar.sk/zuzla (5.8.2008, 15:46) |
super receptik...velmi nam chutila..mnam mnam |
ODPOVEDAŤ |
| Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (7.4.2008, 20:30) |
vyzera to |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta H. (ivi75) ID 30435 (4.3.2008, 19:25) |
zajtra máme návštevu,vyskúšame |
ODPOVEDAŤ |
| Lenka K. (LEN-KA) ID 16732 (18.1.2008, 19:30) |
ďakujem dievčatá ...tak nech Vám chutí... čokoládka Pa |
ODPOVEDAŤ |
| Monika M. (moniska) ID 15720 (18.1.2008, 10:21) |
je to super detom chutila len neviem kto to bude teraz stále variť ete čokojátku |
ODPOVEDAŤ |
| Valéria R. (Valuska) ID 19011, mimibazar.sk/valuska (18.1.2008, 9:56) |
Teda Lenka, to čo nám robíš, to ako máme začať chudnúť... Ale aj tak dik za recept, tomuto sa tie kupované prášky nevyrovnajú. |
ODPOVEDAŤ |
aneta k. (anki) ID 11614, mimibazar.sk/anki (17.1.2008, 22:02) |
no lenka vyzerá to supeeeeer, až tu slintám nad tým určite to vyskúšam a dám vedieť.....paaaaa anki |
ODPOVEDAŤ |
| Lenka K. (LEN-KA) ID 16732 (17.1.2008, 20:51) |
|
ODPOVEDAŤ |