
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
Francúzska krémová cesnaková polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY - 60 g masla - 2-3 celé hlávky cesnaku (priprav sa na dlhé lúpanie strúčikov) - 2 menšie cibule - 1/2 litra mlieka - 1/2 litra vývaru (stačí rozpustený zeleninový bujón) - 5 väčších zemiakov - soľ - mleté čierne korenie - majoránka - bageta POSTUP PRÍPRAVY Rozpusti 30 g masla v hrnci, pridaj všetok cesnak - celé strúčiky, opeč do zlatista, potom pridaj nadrobno pokrájanú cibuľku a osmahni ďalšie 2-3 minúty. Ďalej pridaj zemiaky pokrájané na menšie kocky a zbytok masla. Pridaj vývar a mlieko, nechaj variť, kým všetko nezmäkne. Hotovú polievka rozmixuj do krémova, pridaj korenie a servíruj s opečenou bagetou. Nakrájaj bagetu na kolieska, opeč a môžeš pridať rovno do polievky. Prekvapením bude, že napriek úžasnému množstvu cesnaku, bude ho tam cítiť len nepatrne... Je to polievočka vhodná hlavne na chrípkové obdobie :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 130 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 23.5.2020, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |