
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
![]() tekvicová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY • 1kg žltej tekvice • 200g zamiakov • 200 mrkvy • 50g masla • 2 cibule • 3 PL oleja • 3 PL posekanej bazalky • 1 liter slepačieho vývaru • soľ • čerstvo pomleté čierne korenie • 200 ml smotany na varenie • 1PL tekvicovéhp oleja (nemusí byť) • tekvicové semienka na ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Tekvicu a zemiaky ošúpeme a pokrájame na kocky. V hrnci opražíme pokrájanú cibuľku do sklovita, pridáme tekvicua zemiaky, popražíme asi 3 minúty, prilejeme vývar a varíme na miernom ohni 25 minút, alebo, kým nie je tekvica mäkká. Polievku rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme soľ, korenie a smotanu a necháme ešte raz zovrieť. Tesne pred podávaním do horúcej polievky vmiešame maslo a posypeme bazalkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.2.2009, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |