Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Fazuľa, múka na zahustenie, zelenina (pór, mrkva, zeler, petržlen..), cesnak, majoránka, soľ, vegeta
POSTUP PRÍPRAVY
Fazuľu necháme odstáť asi deň vo vode, dáme variť do veľkého hrnca s vodou, keď je fazuľa z polovice uvarená, pridáme ostatnú zeleninu a varíme. Neskôr pridáme majoránku, soľ a vegetu, polievku zahustíme solamylom, popr. múka s vodou a necháme prevrieť. Pridáme roztlačený cesnak a odstavíme. Do toho hrubé slíže popr. lokše, zemiakové placky alebo aj chlieb, pečivo. Mňam, dobrú chuť :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (2) posledné: 28.10.2010, 0:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |