končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POLIEVKY |
Dobrá kapustnicaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová masť, cibuľa, 0,5kg kyslej kapusty, mletá červená sladká paprika, 4 zemiaky, 4 spišské párky, soľ, cukor, 1 lyžica hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na bravčovej masti speníme cibuľu a pridáme kyslú kapustu, posypeme mletou červenou paprikou. Necháme podusiť, po 10min. podlejeme vodou a pridáme zemiaky pokrájané na kocky. Prichutíme soľou a necháme variť cca 30min. Počas varenia dáme do polievky zavariť spišské párky, ktoré najviac po 1min. vo vriacej zmesi vyberieme a necháme vychladnúť. Po vychladnutí párky pokrájame na kolieska. Zátrepka: do 0,5l studenej vody prisypeme hladkú múku a rozšľaháme, cez sitko vlejeme do polievky, necháme zovrieť. Do polievky vsypeme pokrájané párky a dochutíme cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Paradajkový krém s parmezánomPOTREBNÉ PRÍSADY trocha masla, lyžica hladkej múky, pol cibule, 2 rajčiakove pretlaky, soľ, lyžička cukru, celé čierne korenie, bobkový list, šľahačková smotana, parmezán (ale môže byť aj iný tvrdý syr) POSTUP PRÍPRAVY Z masla a hladkej múky pripravíme zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme a zalejeme vodou. Potom pridáme rajčiakové pretlaky, osolíme, osladíme, pridáme 2-3 zrnká čierneho korenia, bobkový list a spolu povaríme. Pred dovarením vlejeme do polievky 150ml šľahačkovej smotany. Hotovú polievku potom na tanieri ozdobíme postrúhaným parmezánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |