končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POLIEVKY |
HRACHOVAPOTREBNÉ PRÍSADY polievka- Koreňovú zeleninu ,mrkva,hrach poleny zlty,vegeta,bujon,olej,2 lyz.hl.muky, udene mäso ,korenie,sladka paprika, POSTUP PRÍPRAVY Koreňovú zeleninu očistíme a nasekame,dáme do hrnca k udenemu mäsu,dolejeme vodu a do nej hrach, koreňovú zeleninu,a dame varit pomaly ason na hodinku., ak je meso hotove vyberieme ho,a pridáme čierne korenie ,vegetu,bujon,korenie.Počas varenia zeleniny si pripravíme zápražku.. mletú papriku a ešte krátko prehrejeme..pridáme soľ, kocku zeleninového bujónu a zápražku,petržlenovú vňaťúplne na konci, a všetko varíme aspoň 2 minuty. -udee vyberieme,urobime si medzitim domacu parenú knedlu,udusime kapustu -amame kapustu ,knedlu ,mäso ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
TEKVICOVá SO SMOTANOUPOTREBNÉ PRÍSADY -tekvica,3 mrkvy, môže byť aj petržlen, 1 cibuľa, 1/4 kávovej lyžičky mletého zázvoru, soľ , štipka mletého korenia, 2 cm prúžok masla,smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY tekvicu narežeme na kusky,pridame zeleninu,podla chuti, dáme varit,pridáme korenie,čtipku zázvoru-nemusí byť,sol,-ked je uvarenázelenina rozmixujeme,pridáme smotanu ešte necháme prejsť varom minútu-podávame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |