Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Kaleráb
čerstvá špargľa
zemiaky
vegeta, bujón bylinkový -natural (tuším je od Vitany?)
petržlenová vňať
POSTUP PRÍPRAVY
Nakrájame si očitený kaleráb a dáme podusiť na maslo s trochou vody. Potom podlejeme ďalšou vodou do objemu aký potrebujeme (a samozrejme na možstvo neskôr použitej zeleniny). Pridáme trochu vegety a varíme. Keď je kaleráb tak zpolovice hotový, pridáme pokrájané a očitené zemiaky a pokrájanú a očistenú špargľu, len hlavičky zo špargle si odložíme na neskôr, lebo by sa rozvarili... varíme ešte cca 10 min. Keď sú už zemiaky skoro hotové pridáme hlavičky zo špargle a 1/2 kocky bio zeleninového bujónu a trochu majoránky. varíme tak max.2 minútky a pridáme nakoniec petržlenovú vňať. hotovo! už len naservírovať. môj malý špargľu teda vôbec nemusí, ale túto polievku zjedol, len sa zaprášilo;o)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2011, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |