končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
Brokolicový krémik - zdravučkýPOTREBNÉ PRÍSADY Fajnovučký, môj obľúbený, dúfam, že zachutí aj Vám:o) 2 - 3 litre vody, 0,65 - 1 kg brokolice (záleži, koľko vody dávate, ale čím viac brokoličky, tým lepšie, je úplne jedno či mrazenú, čerstvú, alebo kombináciu oboch:o), soľ, hovädzí bujún (jedna kocka - menšia), 33 % smotana, 1 tavený syr v črievku (alebo syrokrém, prípad. iný špeciálne neochutený tav. syr), múka a voda na zachustenie POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca si nalejeme vodu, vložíme brokolicu (nakrájanú na menšie časti, samozrejme najtvrdšie časti odstránime - hlúbik) a osolíme (približne 3 - 4 čajov. lyžičky) a vhodíme bujún. Necháme prevrieť a na miernom ohni povaríme asi 10 - 15 min. Na chvíločku odstavíme a všetko krásne premixuje, buď ponorným alebo klasickým mixérom. Opäť prelejeme späť do hrnca a pokračujeme vo varení na miernom stupni (3-4), prilejeme smotanu na varenie, dobre premiešame, postupne pridáme syr v črievku, rovnako dobre premiešame. Ak sa nám zdá polievočka riedka, zahustíme klasicky - hladká múka s vodou. Na ozdobu použijeme: nakrájený starý chlebík, alebo rožteky opečené na panvici, šľahačku v spreji, alebo kyslú smotanu. Polievočka najlepšie chutí trošku "odstatá", nie príliš horúca. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 6.11.2010, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |