
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POLIEVKY |
![]() Opekaná polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY • zemiaky • mrkva • brokolica • hrášok • cesnak • olej • krupica • ovsené vločky • soľ, vegeta • červená paprika • petržlenová vňať • rasca celá POSTUP PRÍPRAVY Všetku zeleninu (okrem hrachu) nakrájame na plátky. V hrnci nasucho opečieme krupicu a ovsené vločky (tak za hrsť z oboch). Pozor, nech to nespálite! Je to rýchlo hotové, stále miešame. Keď zmes zmení farbu, presypeme ju do kovovej misky a necháme chladnúť. Medzitým v tom istom hrnci na oleji opekáme všetku zeleninu, po chvíli pridáme cesnak, opekáme, rascu a stále opekáme. Posolíme, opekáme. Šprcneme trochu studenej vody, len toľko, aby to nepriháralo, za hrsť petržlenovej vňate, lyžicu papriky, podlejeme horúcou vodou a necháme cca 15 minút variť. Nakoniec rozmiešame vychladnutú opečenú zmes múky a vločiek so studenou vodou a vlejeme do polievky. Povaríme cca 5 min. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Zeleninová cesnačkaPOTREBNÉ PRÍSADY mrkva, petržlen, zeler, kapusta, cibuľa, cesnak, soľ, olej, mletá paprika, petržlenová vňať, ovsené vločky, domáce cestoviny POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme cestoviny. Vývar z nich odložíme. Na oleji podusíme cibuľku a následne na tenké plátky nakrájanú (alebo nastrúhanú) zeleninu. Pridáme hrsť vločiek, posolíme (kto má radšej, pridá vegetu alebo bujónovú kocku), posypeme petržlenovou vňaťou a zalejeme horúcim vývarom z cestovín. Varíme cca 10 minút. Pretlačený cesnak zmiešame s trochou oleja, soli, štipkou vňate a trochou červenej papriky. Do polievky pridáme vo chvíli, keď sme ju už vypli. Servírujeme s uvarenými cestovinami. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 21.3.2010, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |