končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
Kalerábová polievka krémová s krutónmiPOTREBNÉ PRÍSADY Polievka: 2 stredne veľké kalerábiky, 2 menšie mrkvičky, maslo, mletá rasca, pšeno na zahustenie, soľ, petržlenová vňať. Krutóny: 2 krajce bieleho chleba, maslo, 2 strúčiky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY POLIEVKA: Kaleráb pokrájame na kocky, mrkvu na kolieska. V hrnci rozpustíme maslo (asi osmina masla), osmažíme na ňom kaleráb a mrkvu - krátko poobraciame zeleninu vareškou. Zalejeme horúcou vodou zarovno, pridáme mletú rascu (trošku - tak medzi prsty) a krátko povaríme, kým kaleráb nezmäkne. (kto chce, môže pridať aj list "vegety" - t.j. ligúrček) Potom pridáme za hrsť pšena a chvíľku povaríme, pekne polievku zahustí a je veľmi zdravé. Ponorným mixérom vymixujeme všetko do krémovej konzistencie. Na záver dochutíme soľou a nasekanou petržlenovou vňaťou. KRUTÓNY: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 28.2.2014, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |