Jana B. (Jane B) ID 132643 |
|
Oblasť: Trenčín |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 15.1.2010 |
Naposledy: 8.1.2024 12:15 |
Aktualizácia: 30.10.2012 12:04 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
400g párkov /najlepšie pikantnejších typu spišské/, 1 konzerva fazule /tí čo majú dosť času a fazule ako ja, si ju môžu uvariť a potom pridať podľa receptu/, 2 cibule, malý rajčinový pretlak, zemiaky, 3 strúčky cesnaku, 1 zeleninová paprika, feferónka /podľa chuti/, majoránka, tymián, soľ, MČK, olej, vývar
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept bol kedysi dávno uverejnený v jednom kalendári a my sme si ho dosť obľúbili. Keďze som tu nič podobné nenašla, podelím sa s Vami o recept. Dúfam, že bude chutiť tak ako nám.\\r\\n\\r\\nNa troche oleja si osmažíme párky pokrájané na kolieska, vyberieme ich a na tom istom oleji osmažíme kolieska cibule a papriky. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, tiež trochu osmažíme, pridáme pretlak, zalejeme vývarom a varíme do mäkka. Keď sú zemiaky mäkké pridáme fazuľu /z konzervy alebo svoju uvarenú aj s tým fazuľovým vývarom/, feferónku, korenie, dosolíme podľa chuti a varíme ešte cca. 5 min. Nakoniec pridáme osmažené párky, pretlačený cesnak, majoránku, tymián a odstavíme z ohňa. Podávame s chlebom alebo posúchom, najlepšie takým doma upečeným.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |