končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
NÁTIERKY |
°°°°Bôčiková nátierka°°°°°°bôčik čo nám ostal:-DPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept som kedysi videla v telke,tak sme ho vyskúšaili,a musím povedať,že nátierka bola mňamková. 2 kg čerstvej červenej papriky, 1 kg paradajok, 6 ks cibule, 2 hlávky cesnaku, ½balíka preosiateho prášku zelka, 3 ks feferóniek, 200g tvrdého syra, 1 PL čierného mletého korenie, 1,5 až 2 kg bôčika(môžete samozrejme aj s menšieho množstva) POSTUP PRÍPRAVY Papriku, paradajky, cibuľu, cesnak, feferónku zomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme zelko a varíme 1 ½ hod. Bôčik upečieme alebo uvaríme, zomelieme, pridáme strúhaný syr, čierne korenie, zmiešame z uvarenou zmesou. Plníme do pohárov a 15 min. sterilizujeme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.12.2017, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Mrkvová pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 30 dkg mrkvy, 1 tatarská omáčka, 1 hlavička cesnaku(5-8 strúčikov) POSTUP PRÍPRAVY Postup: Mrkvu postrúhame najemno, cesnak pretlačíme a všetko zmiešame dokopy. Natierame na rožky pokrájané na kolieska. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.2.2010, 14:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Hermelínová pomazánka s cesnakomPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 2 hermelíny, 100 g tvrdého syra, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 50 g majolky, 5 lyžíc smotany, soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup: Hermelín nakrájame na kocky, pridáme nahrubo nastrúhaný tvrdý syr a nadrobno nakrájanú cibuľu. Prelisovaný cesnak ušľaháme s majolkou a smotanou, pridáme syry s cibuľou, osolíme, premiešame a necháme v chlade odležať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Tvarohová pomazánka s paprikouPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 250g tvarohu, maslo, 1 dl mlieka, 1 lyžica paprikovej Vegety, 1 cibuľa, 1 zelená paprika alebo kápia POSTUP PRÍPRAVY Postup: Tvaroh rozotrieme s maslom a paprikovou Vegetou na hladký krém. Vmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu a na rezančeky pokrájanú zelenú papriku alebo kápiu bez semienok. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
LIPTOVSKA NATIERKAPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 250g netučného tvarohu, 100g masla, 75g slaného pikantného tvrdého syra, 1/8 l smotany, 1 lyžička horčice, 1 lyžička nasekaných kapár, 4 lyžice nadrobno nakrájanej cibule, 2 lyžice mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Postup: Tvaroh, maslo, nastrúhaný syr a smotanu vymiešame do hladkej masy. Krém dochutíme korením podľa predpisu, osolíme a necháme odležať. Hotovú nátierku upravíme a posypeme mletou červenou paprikou. Podľa chuti môžeme povrch posypať väčším množstvom nakrájanej cibuľky, kapár a pažítky, prípadne ozdobiť petržlenovou vňaťou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |