
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
NÁTIERKY |
Kyjevská sardinková nátierkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzervu sardiniek vo vlastnej šťave, 1 konzervu tuniaka, 1 konzervu treščej pečene, 1 stredne veľká cibuľa, 2-3 vajíčka, citrón, horčica, korenie mleté, rasca, soľ, maslo (200 g) POSTUP PRÍPRAVY Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť, do misky dáme tuniaka, sardinky a treščiu pečeň a vidličkou rozdrobíme a premiešame. Pridáme najemno pokrájanú cibuľu, vajíčka nastrúhame na jemnom struháku rovno do misky. Pridáme horčicu (podľa chuti), pridáme šťavu z jednej polovice citróna (postupne primiešavame). Pridáme korenie (najlepšie cayenské), rascu, soľ podľa chuti a nakoniec primiešame maslo. Všetko pomaly premiešame vidličkou v kombinácii s lyžicou. Po vychladnutí podávame na čiernom chlebe, ozdobíme plátkom citróna a petržlenovou vňaťkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Cesnaková nátierka s lunexomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 šľahačková smotana, 1 krabička lunexu (8 ks trojuholníkov), cesnak podľa chuti, kúsok nivy (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY Všetko vymixujeme. Nakrájame rožky na kolieska a natrieme nátierkou. Môžeme dať na pomazánku aj koliesko klobásy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Bryndzová nátierka so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g bryndze, 150 g masla, 3 strúčiky cesnaku, 2 trojuholníky karičky (alebo iného taveného syra), 100 g akavi(alebo iného slaného syra) do nátierky možeme pridať aj trochu červenej mletej papriky POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu rozmiešame s maslom a taveným syrom. Pridáme roztlačený cesnak a postrúhaný slaný syr. Všetko dobre premiešame. Namiesto cesnaku môžeme použiť aj nadrobno posekanú menšiu cibuľu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.2.2010, 11:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Hrianky s pečeňovou nátierkouPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 20 g masti, 20 g cibule, 100 g pečene, soľ, mleté čierne korenie, 1 natvrdo uvarené vajce, 50 g škvariek, 1 lyžička horčice, sendvič POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo upečieme. Podlejeme troškou vody a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme, alebo dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Vychladnuté natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |