končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
NÁTIERKY |
Pomazánka z reďkevkyPOTREBNÉ PRÍSADY zvazok redkevky, mladá cibulka, 10 dkg strúhaného syra, trochu horčice biely jogurt,štipka mletého korenia POSTUP PRÍPRAVY Redkev a syr nastrúhať, pridať jogurt, trochu horčice,cibulku narezať na drobno/môže byť aj mladý por/ stipka soli a korenie.Všetko spolu zmiešať a dochutiť podla chuti. Ked som ju jedla prvý krát, tak som myslela, že je z nejakej šunky. Chutí naoza skvele. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Masová pomazánka na hriankyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg cibule,1kg očistenej papriky, 5 ks feferonky,6ks mrkvy, 1 zeler, cesnak podla chuti, 480 g paradajkového pretlaku, 1 deko.1,5kg maso-1kg bravčové +0,5kg hovadzie. POSTUP PRÍPRAVY Všetko očistiť, pomlieť, a variť asi hodinu a pol domakka. Dať do flaštičiek a sterilizovať asi 30 minút. Môžem odporučiť, je vynikajúca na hrianky aj na čerstvé biele pečivo. Môj 5-ročný chalan ju zbožnuje, Kto má rád pridá viac ,alebo menej cesnaku a feferonok. U nás sa z každého dáva velmi vela, máme radi pikantné. Dobrú chuť.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 11.5.2014, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |