
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
NÁTIERKY |
![]() Šmirkáš (bryndzová nátierka)POTREBNÉ PRÍSADY 250 g bryndze, 100 g masla, malá cibuľka, 2 PL horčice, 1 ČL mletej papriky POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom a pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a ostatné prísady. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 23.12.2011, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
![]() Mrkvová nátierka so syromPOTREBNÉ PRÍSADY Tavený syr v črievku, 1 veľká lyžica nátierkového masla, 1 veľká lyžica tatárskej omáčky (alebo kyslej smotany či jogurtu), 1 stredne veľká surová mrkva nastrúhaná na jemno POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu vymiešame (ja veľmi nesolím, takže sem soľ nedávam vôbec, ale kto má rád slanšie, kľudne si dochuťte), natrieme na celozrnný chlebík a podávame s plátkom šunky a zeleninkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |