. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

CHUŤOVKY

Výborné palacinky s prekvapením



POTREBNÉ PRÍSADY

400g hladkej múky, cesnak, vegata, 600 ml mlieka, 600 ml sodovej vody, 150 ml oleja, 2 vajíčka, Plnka: Sunka, syr

POSTUP PRÍPRAVY

Sú to skvelé palacinky, ktoré odporúčam, mám ich z nového času pre ženy. Je to skvelá obmena klasických palaciniek.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 11.9.2009, 20:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Chlieb s paradajkami



POTREBNÉ PRÍSADY

•toustový chlieb (môže byť aj toustový grahamový) •mäkký syr •paradajky •tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Toustové chlebíky natrieme mäkkým syrom. Umyté paradajky nakrájame na plátky. Chlebíky poukladáme na plech s papierom na pečenie. Na vrch naukladáme plátky paradajky. Dáme zapiecť do rúry. Potom posypeme najemno nastrúhaným tvrdým syrom a dopečieme. Tip na rýchlu večeru

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Zapekačka s lečom



POTREBNÉ PRÍSADY

•sterilizované lečo •toustový chlieb •tvrdý syr •soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Lečo trošku podusíme a osolíme. Chlebíky dáme na plech, an ktorom je paper na pečenie. Na chlebíky dáme lečo a posypeme najmno nastúhaným syrom.

Pečieme, kým sa nezapečú. Pozor, aby sa syr nespálil. Potom ihneď vyberieme, aby sa veľmi nevysušili.

Môžeme potrieť kečupom, alebo dat sunku kto má rád.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Slané tyčinky



POTREBNÉ PRÍSADY

•20 dkg hladkej múky •20 dkg hrubej múky •30 g droždia •17 dkg tuku na pečenie (hera, helia, smetol...) •1 žĺtok •0,75 - 1 dcl kyslej smotany •1 zarovnaná kávová lyžička soli •2 - 3 polievkové lyžice mlieka na kvások •1 vajce na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Na doske zmiešame múku, tuk, soľ, žĺtok, smotanu, vyhotovíme cesto, pridáme kvások, spracúvame, kým nevznikne pekné cesto. Spravíme z cesta bochník, prikryjeme utierkou a necháme vykysnúť.
Cesto vyvaľkáme na plát cca 3 mm hrubý, natrieme rozšľahaným osoleným vajíčkom.
Posypeme časť makom, časť rascou, časť nastrúhaným tvrdým syrom.
Pečieme na pekáči s papierom na pečenie. Najprv vložíme do rúry vyhriatej na 200 - 220 °C, a keď naskočia, tak stiahneme na 160 - 180 °C a dopečieme.

Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Syrové jednohubky



POTREBNÉ PRÍSADY

•3 druhy tvrdého syru •1 PL kyslej smotany •1 - 2 strúčiky cesnaku •olivy •soľ •bagety alebo čerstvé rožky Je to veľmi rýchle a lahodné. Olivy používam kvalitné, dajú dobrú chuť.

POSTUP PRÍPRAVY

Nastúhame najemno 3 druhy syru, vmiešame smotanu a ak treba osolíme. (Niektoré syry sú slané, soliť veľmi opatrne.) Pridáme pretlačený cesnak a opäť dobre premiešame.

Bagetu alebo rožok nakrájame na kolieska. Natrieme syrovú zmes. Na vrch ozdobíme platkom syru a olivou a prepichneme špáradlom.

Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu