. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Natalia L. (Natinka22) ID 86833
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.3.2009
Naposledy: 25.12.2024 18:06
Aktualizácia: 4.11.2010 15:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 38
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CHUŤOVKY

"Sourdough" bread - chlieb bez droždia



POTREBNÉ PRÍSADY

SOURDOUGH STARTER : Chlebová múka ražná alebo ražno-pšeničná, filtrovaná voda, 3 bobuľky čerstvého hrozna. CHLEBÍK: Chlebová múka, 2 lyžice olivového oleja, 1 lyžička soli, 1 lyžička cukru.

POSTUP PRÍPRAVY

Nepodarilo sa mi nájsť slovenský preklad pre sourdough :( , tak sa pokúsim vysvetliť o čo ide :o) Sourdough je špeciálny druh "kyslého" kysnutého cesta, ktoré sa používa na výrobu chlebíku, pizze ci koláča BEZ použitia klasického potravinárskeho drožia. Kusnutie sa zabezpečí pomocou prírodných kvasníc, ktoré si sami vykultivujeme jednoduchým zmiešaním múky a vody. Túto zmes necháme pár dní na teplom mieste za občasného premiešania a "kŕmenia" cesta a máme hotový tzv. sourdough starter, za pomoci ktorého potom môžeme začať vypekať. Recept na "sourdough starter" je v princípe veľmi jednoduchý, pripájam podrobný návod, ale myslím, že prax pri pečení z takéhoto cesta je ešte dôležitejšia. Môj prvý sourdough chlebík teda nevyzerá úplne ideálne :o), no verím, že ďalšie pokusy budú krajšie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 8.10.2010, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Vynikajúce mini buchtičky s olivami a rozmarínom nielen k vínku



POTREBNÉ PRÍSADY

Múka, Droždie, Voda, Olivy, Parmezán, Olivový olej, Čerstvý rozmarín

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som pre moju lenivosť tentokrát využila domácu pekárničku na prípravu kysnutého cesta z kúpenej zmesy na Ciabatta chlebík ;o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (9) posledné: 3.5.2012, 19:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu