končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CHUŤOVKY |
Východoslovenská hrudkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 l mlieka 15 vajec vegeta soľ mleté korenie petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Do vriaceho mlieka pridáme rozšľahané vajcia a všetky ostatné koreniny. Potom miešame až do zrazenia. Precedíme cez gázu a necháme odkvapkať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 12.3.2010, 23:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Tofu slimákyPOTREBNÉ PRÍSADY na cesto: 1 kocku droždia (42 g), 600 g hladkej múky, 120 g masla, 270 ml vlažného mlieka, 1 kávovú lyžicu soli, 1 žĺtok (na potrenie), na náplň: 2 kocky strúhaného udeného syra tofu, 1 pórik, 125 g masla, 2 zväzky zelenej cibulky, 1 strúhanú mrkvu, tekvicové semienka, sezamové semienka, slnečnicové semienka (podľa vlastného výberu) cesnak, soľ, POSTUP PRÍPRAVY Všetky ingrediencie vymiešame na hladké nelepivé cesto, ktoré prikryjeme a v teple necháme 20 minút odpočinúť. Vykysnuté cesto rozválkame na pomúčenej ploche na hrúbku 1 cm. Potom potrieme náplňou a zabalíme ako roládu. Takto pripravenú roládu nakrájame na plátky hrúbky 1 cm. Vzniknú nám slimáky, ktoré pokladáme naležato na plech s papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným žĺtkom, posypeme semiačkami a necháme ešte 40 minút vykysnúť. Pečieme 15 minút pri teplote 180 °C. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |