. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Zuzana H. (Huma) ID 28927
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.11.2007
Naposledy: 11.9.2017 12:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

CHUŤOVKY

Nakladany hermelin/plesnivec



POTREBNÉ PRÍSADY

plesnivec/hermelin 2-3ks (pri kupe sleduj datum spotreby, cim starsi je syr, tym lepsie. starsi=cim je datum spotreby blizsie k dnesnemu datumu, tym lepsie ,-) ), 2 stredne velke cibule, par strucikov cesnaku, sol, korenie, slnecnicovy olej

POSTUP PRÍPRAVY

najprv si cibulu nakrajaj na tenke polkruzky, vloz do nejakej misy, dobre posol a premiesaj, aby cibula zmakkla a pustila stavu. nechaj bokom. teraz si rozkroj jednotlive syrceky priecne na viac ´platkov´. staci aj na polovicu, ale ja delim aj na 3 casti. (priecne= rozkroj ho tak, aby ti zostali stale tenke platky syra v tvare kruhu ,-) ). cesnak nakrajaj na drobne platky, pasiky... nepretlacaj, nie je to ono.

priprav si nadobu/pohar s uzatvoritelnym vieckom. na spodok nadoby poloz platok syra, mokrou (reznou) stranou navrch, posol, pridaj korenie, par kuskov cesnaku, posyp vstvou cibule, opakuj postup az kym nenatlacis do pohara komplet ingrediencie (kolko sa zmesti, tolko tam popchaj, normalne ako pri zavarani). ja si pomaham aj pastou a tlacim poriadne, aby tam po zaliati olejom zostalo co najmenej vzduchu.

po utlaceni syru pomaly lej slnecnicovy olej. dlhou spajlou/ihlicou poprepichuj jednotlive vrstvy a pomoz tym oleju presiaknut az na spodok. masa musi byt komplet ponorena v oleji. potom nadobu uzavri a vloz do chladnicky. odporucam otvarat najskor o 2-3 dni. takto nalozeny vydrzi aj 2-3 tyzdne v chladnicke.

podavaj s baranimi rohami, uhorkami, calamadou, kyslou kapustou, cerstvym chlebom a vychladenym pivom ,-) MNAM!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu